Pinaatti-dal
reilu 1 dl punaisia linssejä
2 palaa pakastepinaattia
2 dl vettä
1 tomaatti
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
garam masalaa
suolaa
kuminaa
ruokaöljyä
chiliä
Lisäkkeeksi basmatiriisiä ja/tai esim. naan-leipää
Laita paistokasariin huuhdotut linssit, pinaatti ja vesi. Laita levy päälle. Lisää puolikas paloiteltu tomaatti, suolaa, garam masalaa ja chiliä. Keitä n. 15 min. ja lisää nestettä tarvittaessa.
Siirrä pinaatti-linssimössö toiseen astiaan. Huuhtaise pannua ja laita sinne paistumaan öljy ja kuminansiemenet. Lisää paloiteltu puolikas tomaattia sekä paloiteltu sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla, garam masalalla ja chilillä. Paista muutama minuutti. Lisää sekaan linssi-pinaatti-mössö ja sammuta levy. Lisää nestettä tarvittaessa.
Tarjoile riisin ja/tai naan-leivän kanssa.
2 palaa pakastepinaattia
2 dl vettä
1 tomaatti
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
garam masalaa
suolaa
kuminaa
ruokaöljyä
chiliä
Lisäkkeeksi basmatiriisiä ja/tai esim. naan-leipää
Laita paistokasariin huuhdotut linssit, pinaatti ja vesi. Laita levy päälle. Lisää puolikas paloiteltu tomaatti, suolaa, garam masalaa ja chiliä. Keitä n. 15 min. ja lisää nestettä tarvittaessa.
Siirrä pinaatti-linssimössö toiseen astiaan. Huuhtaise pannua ja laita sinne paistumaan öljy ja kuminansiemenet. Lisää paloiteltu puolikas tomaattia sekä paloiteltu sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla, garam masalalla ja chilillä. Paista muutama minuutti. Lisää sekaan linssi-pinaatti-mössö ja sammuta levy. Lisää nestettä tarvittaessa.
Tarjoile riisin ja/tai naan-leivän kanssa.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home