Sienivuoka
Tein tänään tällaista sienivuokaa.
1 iso tai 2 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
tilkka rasvaa
2 pkt tuoretta herkkusieniä (tai vastaava määrä muita sieniä)
1,5-2 paprikaa
2 viipaletta vaaleaa leipää, esim. paahtoleipää
1 kananmuna
1-2 tomaattia
n. 100 g juustoa
mustapippuria
suolaa
paprikajauhetta
tuoreita tai kuivattuja mausteyrttejä maun mukaan
Pilko sipulit, valkosipulit ja paprikat ja laita pannulle rasvatilkan kanssa. Kuullota sillä välin kun pilkot sienet. Lisää sienet pannuun ja mausta. Paista muutama minuutti, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut sienistä. Revi leipä palasiksi ja sekoita joukkoon. Ota pannu pois kuumalta levyltä ja lisää muna joukkoon. Sekoita hyvin.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Lusikoi sieniseos vuokaan, painele tiiviiksi ja viipaloi juusto päälle. Leikkaa tomaatti ohuiksi siivuiksi ja laita päällimmäiseksi. Paista uunissa n. 30 min.
1 iso tai 2 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
tilkka rasvaa
2 pkt tuoretta herkkusieniä (tai vastaava määrä muita sieniä)
1,5-2 paprikaa
2 viipaletta vaaleaa leipää, esim. paahtoleipää
1 kananmuna
1-2 tomaattia
n. 100 g juustoa
mustapippuria
suolaa
paprikajauhetta
tuoreita tai kuivattuja mausteyrttejä maun mukaan
Pilko sipulit, valkosipulit ja paprikat ja laita pannulle rasvatilkan kanssa. Kuullota sillä välin kun pilkot sienet. Lisää sienet pannuun ja mausta. Paista muutama minuutti, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut sienistä. Revi leipä palasiksi ja sekoita joukkoon. Ota pannu pois kuumalta levyltä ja lisää muna joukkoon. Sekoita hyvin.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Lusikoi sieniseos vuokaan, painele tiiviiksi ja viipaloi juusto päälle. Leikkaa tomaatti ohuiksi siivuiksi ja laita päällimmäiseksi. Paista uunissa n. 30 min.
2 Comments:
tää oli hyvää! Kiitos reseptistä! Täytyypä kokeilla noita muitakin jossain vaiheessa:)
joo, oli todella hyvää. sieniä ei ollut ihan niin paljon, laitoin mukaan munakoisoa ja fetaa (mitä jäi tosta sun pinaatti-fetasta, oli kans tosi maistuvaa, melkein kuin olisi intialaisessa ollut). seuraavan kerran taidan tehdä tupla-annoksen ;)
paljasta lisää jos sulla on hyviä reseptejä!
Post a Comment
<< Home