Sunday, November 13, 2005

Vodkamarinoidut kirsikkatomaatit

Eilisten bileiden hitti. Varsin simppeli resepti.

2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1,5 dl vodkaa
mustapippuria
suolaa
tuoretta timjamia (kokeile myös jollakin muulla tuoreyrtillä)

Huuhdo tomaatit ja pistele jokaiseen tomaattiin puoli tusinaa reikää cocktail- tai hammastikulla. Laita tomaatit kulhoon. Sekoita vodka ja reilu määrä mustapippurirouhetta astiassa ja kaada tomaattien päälle. Marinoi kolmisen tuntia sekoittaen aina välillä.

Kolmen tunnin jälkeen kaada suurin osa pippurivodkasta pois. Voit säilyttää sen esim. bloody maryjen tekemistä varten. Lisää kulhoon silputtu timjami ja suolaa ja sekoita hyvin. Tarjoile.

2 Comments:

Blogger Mikko said...

Ylijääneen pippurivodkan voi myös juoda. Varaa tosin yleisöä paikalle.

7:11 AM  
Blogger Minna Heimola said...

Joo, tämä oli hauska ohjelmanumero ainakin eilen :) Ilmeet olivat mielenkiintoisia O:)

8:25 AM  

Post a Comment

<< Home